In Memoriam Kil Timmers

2020-11-03

In memoriam: Kil Timmers

Dinsdag 3 november bereikte ons het afschuwelijke bericht dat ons clublid Kil Timmers op 70 jarige leeftijd plotseling is overleden.

Geschokt en vol ongeloof proberen we dit enorme verlies binnen de SVD te verwerken.

Kil heeft jarenlang binnen onze club een actieve rol gespeeld. Hij organiseerde boeiende theorie avonden en heeft menig collega scheidsrechter begeleid en ondersteund.

Voor het vele werk dat Kil gedurende lange tijd in het belang van onze verenging heeft gedaan, zullen wij hem steeds met grote dankbaarheid gedenken.

Vanuit de KNVB heeft hij velen van ons opgeleid en aangestoken met het scheidsrechters virus.

Kil Timmers ademde het scheidsrechters vak uit en was altijd bereid om zijn positieve inzichten te delen. Hij was een spelregelkenner bij uitstek.

Kil was een fijne inspirerende docent en een erg betrokken persoon.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Kil bedankt voor alles, je was voor ons een geweldige inspirator.

Namens het SVD Bestuur,

René Geerlings – Voorzitter.

In Memoriam Kil Timmers