Introductie 2 Nieuwe Leden

2019-05-14

Wij, Jan Willem en Guyan Beun, willen ons graag even voorstellen als nieuwe leden bij s.v. Drechtsteden

Als 4-jarige begon Guyan te voetballen bij v.v. Brederodes in Vianen. Met 6 jaar startte hij in de F-jes als keeper en heeft dat tot aan de C-junioren gedaan.
Daarna werd hij veldspeler, een spijkerharde verdediger. In januari 2016 verhuisden wij als gezin van Vianen naar Dordrecht waar v.v. Wieldrecht als dichtstbijzijnde vereniging de nieuwe voetbalclub van Guyan werd. Na ruim 2,5 seizoenen in de B en A jeugd gevoetbald te hebben, is Guyan tijdelijk gestopt met voetballen.
Als 14-jarige is Guyan zonder op leiding of cursus bij Brederodes jeugdwedstrijden beginnen te met fluiten. Fluiten doet hij dus nog steeds op zaterdag voor diverse wedstrijden bij Wieldrecht. Guyan wordt volgende maand 18 jaar, doet momenteel eindexamen HAVO en zal volgend jaar met een HBO opleiding Toegepaste psychologie gaan beginnen. Naast school werkt hij bij de Jumbo, speelt hij gitaar, is hij DJ - producer en houdt hij van gamen.
Jan Willem:
Ik ben 53 jaar oud (getrouwd, 4 kinderen) en ben als ouder altijd actief betrokken bij de activiteiten van mijn kinderen.
Zo ook bij het voetbal van mijn jongste zoon Guyan. Als leider en trainer van de F en E-tjes, enkele jaren als keepertrainer voor de voltallige jeugd van v.v. Brederodes en vanaf de D-jeugd als grensrechter.
In 2016 verhuisden mijn vrouw, onze 2 nog thuiswonende kinderen en ik naar Dordrecht.
Aan het einde van seizoen 2015-2016 had het team van Guyan geen scheidsrechter waarop ik gevraagd werd of ik deze wilde fluiten. Sindsdien ben ik lid geworden van v.v. Wieldrecht en fluit ik diverse teams op zaterdag.
Naast mijn werk als vestigingsmanager en project manager bij CPA, probeer ik 2x per week te gaan hardlopen.

Wij hopen op een leuke en leerzame tijd bij s.v. Drechtsteden en wellicht de kans voor Guyan om zich verder te ontwikkelen als scheidsrechter.
Introductie 2 Nieuwe Leden