Jubilaris Jan vd Wall

2022-07-06

Op woensdag 6 juli hebben Trainer Jan Tempelaar & Voorzitter RenĂ© Geerlings een bezoek gebracht aan onze oud voorzitter Jan van der Wall.

In eerste instantie was het de bedoeling om Jan te huldigen tijdens de Algemene Leden Vergadering van april 2022, maar vanwege de verschillende vakanties kon dit toen geen doorgang vinden.

Dus nu gingen we op bezoek in Dordrecht om Jan van der Wall te huldigen voor zijn 50-jaar lidmaatschap.

Vanzelfsprekend zijn er veel herinneringen opgehaald en was het een zeer gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Jan van der Wall was zeer verrast dat hij naast een bos bloemen ook een mooie herinnering werd opgespeld.

As Woensdag 10 augustus zal hij waarschijnlijk aanwezig zijn tijdens de eerste training om alle (oud-) leden weer eens te spreken.

Voorzitter René Geerlings.

Jubilaris Jan vd Wall