Kerst Attentie 2020

2020-12-13

Beste Leden,

De afgelopen week hebben verschillende leden de Kerst Attentie van 2020 rondgebracht.

Waarop we al erg veel positieve reacties hebben mogen ontvangen.

De volgende mensen hebben dit mogelijk gemaakt. 'Top Gedaan Mannen'.

* Hendrik Jan de Graaff

* Leo van Heiningen

* Ruud Hak

* Jos de Kok

* Eddy van Yren

* Rene Geerlings

=============================================================================================================

Beste SVD Leden,

Het was een zware tijd voor ons allemaal de afgelopen periode.

December is weer het moment dat ik graag terugblik op het afgelopen jaar en wat het ons heeft gebracht. Ik doe dit altijd en ik wil er dit jaar even heel bewust de tijd ervoor nemen.

Laat ik beginnen dat ik jullie inzet als leden van de SVD van het afgelopen jaar ontzettend waardeer. Ik kan het niet anders zeggen. Zonder jullie stonden er veel clubs en de KNVB er toch totaal anders voor.

Want wat een bijzonder jaar was het! We zijn inmiddels allemaal toch wel een beetje Corona-moe. Hoewel we er eerst wat lacherig over deden, veranderde er ineens veel van de ene op de andere dag. Ik weet nog goed dat ik de persconferentie zat te kijken met de boodschap dat al het voetbal stilgelegd werd en wij dus ook op woensdag niet meer konden trainen.

Dat was een zware dobber voor ons allen. Het is namelijk niet niks om ineens zonder onze unieke hobby te moeten doen.

Het idee dat je niet zomaar even naar elkaar toe kunt lopen op woensdag avond om te sparren of even overleggen bij de bar, dat mis je toch…

Gelukkig is er de afgelopen maand weer wat licht aan de horizon en hoop ik van harte dat we in januari 2021 weer kunnen gaan trainen & dat de ASWH kantine weer open kan gaan en we weer gezamenlijk een biertje kunnen gaan drinken.

‘Uit het oog is niet uit het hart’. Daarom een leuk presentje om het jaar mooi en positief af te sluiten.

Fijne Kerstdagen allemaal!

Nogmaals, dank voor jullie inzet het afgelopen jaar.

Namens het SVD-bestuur & de Activiteiten Commissie

wensen we iedereen een Gezond & Sportief 2021!

René Geerlings - SVD Voorzitter

Kerst Attentie 2020