Sleutelhanger - Pupil van de Week

2018-10-13

Beste actieve (assistent) scheidsrechters,

Sommigen van jullie worden bij hun wedstrijd vergezeld van een Pupil van de Week.

De Pupil van de Week krijgt meestal een VIP-onthaal tijdens een thuiswedstrijd van het 1e elftal, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt.

Vanuit de SV Drechtsteden is het idee naar voren gekomen om de Pupil van de Week ook een presentje van de SVD-(assistent)scheidsrechter te geven.

Daarvoor hebben we een ‘SVD - Pupil van de Week sleutelhanger’ laten maken.

De voorzijde van deze sleutelhanger is voorzien van een voetballogo; de achterzijde van het SVD-logo, en de tekst “Pupil van de week”.

Als tegemoetkoming in de kosten vragen we van de SVD-(A)SR een eigen bijdrage van € 0,80 per stuk.

Vindt je het ook een leuk idee om de pupil van de week een onvergetelijke middag te bezorgen en wil je ook in het bezit komen van een aantal ‘SVD - Pupil van de Week sleutelhangers’, neem dan contact op met Hendrik-Jan de Graaff.

Met vriendelijke groet,

Leo van Heiningen iom. het bestuur van de SVD.

Sleutelhanger - Pupil van de Week