SVD scheidsrechters actief bij Groote Lindt

2019-06-11

Groot aantal SVD scheidsrechters actief bij Groote Lindt in Zwijndrecht.

Op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag, zijn een groot aantal SVD scheidsrechters actief geweest op het ING U17 Elite toernooi van Groote Lindt.

Het was SVD lid Eddy van Yren gelukt om diverse BVO scheidsrechters te strikken om wedstrijden te fluiten, zo gaven o.a. Jeroen Manschot, Marc Nagtegaal, Björn van Osch, Christiaan Bax en Jeroen Bos, acte de precense.

Rond 17:00 uur werd gestart met diverse poulewedstrijden. Een sterk deelnemersveld uitkomend van 2e klasse tot 1e divisie (o.a. AFC, Barendrecht, FC Dordrecht, Sc Feyenoord, ASWH, Groote Lindt) garandeerde leuke wedstrijden.

Het bleek al snel dat er op het scherpst van de snede werd gespeeld met zelfs hier en daar een gele kaart.

De heren BVO scheidsrechters werden o.a. geassisteerd door SVD leden Bas Nagtegaal, Chris Dorsman en Hans van Hoek en toekomstig lid Robin Bos.

Helaas gooiden de weergoden roet in het eten en konden (terecht, safety first) de halve finales en de finale niet meer gespeeld worden.

Al met al een prima georganiseerd toernooi met tevreden SVD scheidsrechters.

Hans van Hoek.

SVD scheidsrechters actief bij Groote Lindt