2022-08-18

Beste Sportvrienden,

Hierbij een update per 18 augustus 2022.Vorige maand hebben we jullie voortijdig geïnformeerd over het geplande SVD Trainingskamp 2023 in Aparthotel Delden.

Vrijdag(middag) 6 januari t/m zondag 8 januari 2023.

Nu willen we jullie informeren over de kosten, en de wijze van inschrijven.

De kosten van verblijven zijn de afgelopen tijd - als gevolg van bekende redenen - aanzienlijk gestegen.

We hebben met de huidige optie de prijs op een acceptabel niveau weten te houden.

De kosten van dit weekend zullen € 175,= p.p. bedragen. Dit is incl. bedlinnen, badhanddoeken en ontbijt\lunch\diner van vrijdagavond tot en met zondagmiddag.

Heb jij zin in een sportief en gezellig trainingskamp? Schrijf je dan snel in.

Dit kan door het overmaken van het voorschot van € 85,= op rekening NL53RABO0106464167 van SV Drechtsteden, o.v.v. Trainingskamp 2023.

Let op: je inschrijving is dus pas definitief als het voorschot is betaald.

Inschrijven kan tot 1 oktober 2022, dus doe het snel!

Dan ben je verzekerd van deelname.

De 2e termijn van € 90,= dient vóór 01-12-22 betaald te zijn; het hele bedrag in 1x betalen mag natuurlijk ook.

In december 2022 krijgen alle deelnemers het volledige programma toegestuurd.

Wij hopen weer een beroep te mogen doen op onze bestaande en eventuele nieuwe sponsoren.

Want alleen mede dankzij hun bijdragen kunnen wij weer een topweekend organiseren.

Wil je als sponsor een bijdrage doen, neem dan contact op met één van de commissieleden.

Wij hebben er in ieder geval zin in.

Sportieve Groeten,
De commissie Hendrik-Jan, Liesbeth, Jan en Leo.

=======================================================================================

Helaas hebben we vorig jaar het SVD Trainingskamp moeten afgelasten vanwege de Corona maatregelen.

Met de huidige vooruitzichten, ziet het er naar uit, dat we in 2023 ons jaarlijkse SVD Trainingskamp zonder beperkingen kunnen organiseren.

We hebben inmiddels een optie genomen op het voor ons vertrouwde sportarrangement voor 20-25 personen bij Aparthotel Delden,

in het weekend van:

- Vrijdagmiddag 6 januari 2023 t/m Zondagmiddag 8 januari 2023.

Wij hebben er al zin in. Jullie ook?

Wil je dit fantastische SVD Trainingskamp 2023 niet missen, noteer dan bovengenoemde data vast in je agenda !!!

Over de kosten (eigen bijdrage), en de wijze waarop je officieel kunt inschrijven, worden jullie later in het seizoen 2022-2023 geïnformeerd.

Met sportieve groet,

Activiteiten Commissie Scheidsrechters Vereniging Drechtsteden