Trainingskamp 2020

2019-10-04

Beste Sportvrienden,

22 personen hebben zich opgegeven voor het trainingskamp 2020 in Delden:

• Hans van Hoek
  • Gerard Leurs
  • Anne Pol
  • Ruud Hak

Alle gereserveerde plaatsen zijn nu bezet.

Als je nog mee wilt, meld je dan snel aan bij één van de onderstaande commissieleden.

Dan zullen wij met het hotel in contact treden en proberen het arrangement uit te breiden.

Wij zullen de komende maanden het programma gaan invullen. We hebben er in ieder geval zin in.

Sportieve Groeten,

De commissie Hendrik-Jan, Liesbeth, Jan en Leo.

=======================================================================================================================

Vrijdag(middag) 10 januari t/m zondag 12 januari 2020.

In Aparthotel Delden zijn alle ingrediënten aanwezig om een trainingskamp op "niveau" te houden. Buiten alle voetbalfaciliteiten zijn er ook twee tennisbanen voor een partijtje voetvolley of een training bij slecht weer. Ook andere ontspanning is mogelijk, zoals golfen op de eigen golfbaan, bowling en vele recreatieve en sportieve spelen op het overdekte terras.

Er is niet alleen een en overdekt zwembad maar ook een uitgebreid sauna en wellness centrum.

De kosten van dit weekend zullen € 140,= p.p. bedragen. Dit is incl. bedlinnen, badhanddoeken en ontbijt\lunch\diner.

Heb jij zin in een sportief en gezellig trainingskamp? Schrijf je dan snel in.

Dit kan door het overmaken van het voorschot van € 50,= op rekening NL53RABO0106464167 van SV Drechtsteden, o.v.v. Trainingskamp 2020.

Let op: je inschrijving is dus pas definitief als het voorschot is betaald.

Inschrijven kan tot 1 juli 2019, dus doe het snel!

De 2e termijn van € 90,= dient vóór 01-12-19 betaald te zijn; het hele bedrag in 1x betalen mag natuurlijk ook.

In december 2019 krijgen alle deelnemers het volledige programma toegestuurd.

Wij hopen weer een beroep te mogen doen op onze bestaande en eventuele nieuwe sponsoren. Want alleen mede dankzij hun bijdragen kunnen wij weer een topweekend organiseren. Wil je als sponsor een bijdrage doen, neem dan contact op met één van de commissieleden.

Wij hebben er in ieder geval zin in

Sportieve Groeten,
De commissie Hendrik-Jan, Liesbeth, Jan en Leo.

Trainingskamp 2020