Trainingskamp 2019

2018-10-06

Beste Sportvrienden,

De trainingskampcommissie heeft - in samenspraak met het SVD-bestuur - besloten dat er in 2019 weer een trainingsweekend wordt georganiseerd, en wel in het weekend van:

Vrijdag(middag) 4 januari t/m zondag 6 januari 2019.

We verblijven bij Bruurs Sport – Hotel – Wellens in Baarle Nassau (http://sporthotelbruurs.nl/), en zullen voor de trainingen gebruik maken van een voetbalveld van de naastgelegen voetbalvereniging Gloria UC.

De accommodatie biedt alle mogelijkheden om er weer een super sportief en gezellig weekend van te maken.

De kosten van dit weekend zullen € 135,= p.p. bedragen. Dit is incl. bedlinnen, badhanddoeken - ontbijt & lunch & diner.

Heb jij zin in een sportief en gezellig trainingskamp? Schrijf je dan snel in. Dit kan door het overmaken van het voorschot van € 50,= op rekening NL53RABO0106464167 van SV Drechtsteden, o.v.v. Trainingskamp 2019. Let op: je inschrijving is dus pas definitief als het voorschot is betaald. Inschrijven kan tot 26 oktober 2018, dus doe het snel!

De 2e termijn van € 85,= dient vóór 01-12-18 betaald te zijn; het hele bedrag in 1x betalen mag natuurlijk ook.

In december 2018 krijgen alle deelnemers het volledige programma toegestuurd.

Wij hopen weer een beroep te mogen doen op onze bestaande en eventuele nieuwe sponsoren.

Want alleen mede dankzij hun bijdragen kunnen wij weer een topweekend organiseren.

Wil je als sponsor een bijdrage doen, neem dan contact op met één van de commissieleden.

Wij hebben er in ieder geval zin in ...

Sportieve Groeten,
De commissie (Hendrik-Jan, Liesbeth, Jan en Leo)

Trainingskamp 2019