Van de voorzitter 2022

2022-12-19

Van de Voorzitter.

Het jaar 2022 loopt op zijn eind, een mooi moment om op dit jaar terug te blikken, Voor veel mensen zal het jaar moeilijk zijn geweest.

Door de oorlog in Oekraïne zijn gas en elektriciteit duur geworden, de klimaatcrisis werpt zijn schaduw vooruit en er is ook een ‘stikstof probleem’.

Allemaal zaken die mij niet vrolijk stemmen. Toch denk ik, dat we blij moeten zijn dat we in Nederland wonen.

In veel onderzoeken blijkt namelijk dat we tot de meest gelukkige mensen horen. Laten we vooral onze zegeningen tellen.

Kijkend naar de “toekomst”.

Zoals ik al eerder aangaf kan ik zelf niet voorspellen wat er de komende maanden gaat gebeuren, niet met de oorlog en ook niet met de energieprijzen.

Maar het zal ons zeker de komende maanden nog bezighouden.

Voor onze SVD club is het ook een lastig jaar geweest. We hebben helaas van een aantal mensen afscheid moeten nemen als lid.

Tijdens de gast trainingen van Danny Makkelie & Marc Nagtegaal aan het begin van het voetbal seizoen, hebben we gelukkig een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen.

Graag sta ik stil bij jullie niet aflatende inzet als leden van de SVD van het afgelopen jaar, die is onverminderd geweldig.

Zonder jullie stonden er veel clubs in de kou. Veel dank daarvoor.

Elke SVD training die we in 2022 mochten doen, was er een zeer enthousiaste grote groep aanwezig, waar we heel erg content mee waren.

Ook de trainers moeten we niet vergeten, dankzij jullie hebben onze leden een prima conditie opgebouwd en dat voor elk weekend.

Gelukkig beginnen we het nieuwe jaar 2023 goed met een super goed georganiseerd trainings weekend door onze Evenementen commissie.

Met 18 SVD leden gaan we richting Delden voor sportief en ander ludiek vermaak.

Ikzelf had last van een aantal blessures en kon ik niet altijd op woensdag aanwezig zijn. Door mijn huidige werk als zelfstandig auditor was ik genoodzaakt om een aantal trainingsavonden te moeten overslaan.

Voor het komende seizoen is mijn verwachting dat ik niet altijd aanwezig zal zijn en dat ik op termijn zal stoppen met fluiten. Graag jullie begrip.

Nu staan de feestdagen voor de deur. Laten we ons vooral met zijn allen gaan richten op het jaar dat voor ons ligt.

We gaan er vanzelfsprekend met zijn allen een mooi jaar van maken, tenslotte zijn we scheidsrechters in ‘Hart & Nieren’.

Dat moeten we vooral zo blijven doen.

Namens het bestuur van de SVD wens ik iedereen Gezellige dagen en een Gelukkig en Gezond 2023.

Voorzitter René Geerlings

Van de voorzitter 2022