Verkerkloop 2022

2022-05-16

Beste deelnemers van de Verkerkloop,

Op woensdag 18 mei as kunnen de deelnemers (19 in getal) aan de Verkerkloop zich omkleden bij CKV Albatros aan de Develsingel 7A in Zwijndrecht.

De kleedkamer is vanaf 19 uur beschikbaar en rond 19.45 uur willen we ons melden bij de start voor de 5 km of 10 km.

Nadien kunnen we daar ook gezamelijk een biertje en of een wijntje drinken en evt. opscheppen over onze persoonlijke records.

Groet Jan Tempelaar & René Geerlings.

=======================================================================================

Op 18 mei 2022 wordt de Verkerkloop weer georganiseerd.

In overleg met het bestuur is besloten dat, na twee jaar COVID-19 ellende, we deze traditie weer graag willen oppakken.

Tenslotte stonden we er in 2020 klaar voor maar werd het uiteindelijk afgelast.

Ik heb de inschrijving van 2020 goed bewaard en ook het inschrijfgeld van degene die al betaald hadden.

Vanaf komende woensdag ga ik inventariseren wie er meedoet.

Heb je al betaald dan hoef je alleen maar te bevestigen dat je meedoet.

Uiteraard kunnen leden die zich in 2020 niet hadden aangemeld zich bij mij aanmelden.

Weet dat de Verkerkloop op woensdag is en er dus geen reguliere training is.

Jan Tempelaar - De Trainer.

Verkerkloop 2022